Bästa presenten till en femåring

Bästa presenten till en femåring

Godmorgon världen. Vilken fin dag att vakna upp till. Äntligen är det vår, snön börjar smälta bort och fåglarna kvittrar, precis som det ska vara. Idag blir det inget inlägg som handlar om skönhetsprodukter som vanligt, utan jag ska prata om en leksaksbutik i Ängelholm där jag köpte leksaker till min systerdotter på hennes femårsdag.

Jag har alltid tyckt att det har vart svårt att köpa presenter, det spelar ingen roll vilken ålder personen är i utan jag blir nojig att de inte ska gilla det jag har köpt åt dem. Det har dock vart annorlunda med min systerdotter då hon till och med blir jätteglad om hon får hårspännen i julklapp till exempel. Jag har alltid åkt till samma butik och köpt presenter till henne men denna gången åkte jag till en leksaksbutik i Ängelholm som heter Höganäs Lek och Pyssel. Denna butik ligger lite längre bort från min bostad men jag kan säga nu i efterhand att det var värt att åka den bilresan till denna leksaksbutik i Ängelholm, för mitt första intryck var riktigt bra. Butiken såg mysig ut och personalen där inne var snälla och de hjälpte mig väldigt mycket. De frågade vad jag var ute efter och då berättade jag att min systerdotter fyller fem år, då gick de till den avdelningen där det är mest troligt att jag kommer hitta någonting och berättade vad det fanns för alternativ av leksaker. Jag tog en leksak och när min systerdotter öppnade detta paket så blev hon hur glad som helst. Hon började leka med den med en gång och jag tror att det var den bästa presenten på hela kalaset om man får säga så. Jag kommer åka till Höganäs Lek och Pyssel igen om jag ska köpa en present!


Kommentarer är stängda.