Härdplast på inköpslistan

Härdplast på inköpslistan

Tjenare bloggen! Nu ska här byggas om på lagret och det är en stor inköpslista jag har fått av min chef. Det är oftast som jag skriver om lite schyssta produkter här på bloggen men jag trodde aldrig att härdplast skulle vara en av de produkterna som jag skulle skriva ett inlägg om, men saker och ting förändras. Nu är vi här, ett inlägg om härdplast och jag har faktiskt varit tvungen att läsa på lite om vad det är för något. Det var det enda ordet på inköpslistan som jag inte kände mig bekant med, jag hade hört det förut men jag visste inte riktigt vad det betydde. Så vem och varför använder man härdplast? Jag skulle personligen säga att det används mest inom industri och fabrik, så det är nog sällan som en privatperson har det på sin önskelista om vi säger så. Det används för att skydda varor och produkter mot mekanisk påverkan samt miljöpåverkan. Härdplast påverkas inte av värme vilket betyder att det inte kan smälta. Jag har inte en aning om varför vi ska använda det nu när vi ska bygga om men jag misstänker att det är för att hålla fukt och korrosion borta från våra grejer. Men som sagt så är jag bara ansvarig för att se till att rätt material köps in, sen ska jag hålla mig så långt borta från renoveringen som det bara går. Som jag så fick jag läsa på lite och då fick jag fram informationen om att härdplast används när man tillverkar båtar och bilkarosser, så det är tämligen ett starkt material. För mig återstår det nu bara att hitta någon leverantör i Skåne som säljer härdplast, sen kan jag bocka av hela inköpslistan och återgår till mitt vanliga arbete, vilket känns väldigt skönt måste jag säga.  


Kommentarer är stängda.