Inspelning av reklamfilm i Uddevalla för hemlig produkt

Inspelning av reklamfilm i Uddevalla för hemlig produkt

Hejsan på er alla goa och glada

Jag måste få berätta en rolig sak. Det händer ju ofta att jag rekommenderar olika produkter för er, ofta produkter inom hudvård och skönhet eftersom jag tycker det är väldigt roligt med sådant. Nu ska jag själv få vara med i en reklamfilm som ska spelas in i Uddevalla i helgen. När jag fick frågan om jag ville vara med så trodde jag först de skojade med mig, det är ju lite av en dröm att få skådespela. Men det var inget skämt och jag ska nu göra skådespelardebut i en reklamfilm!

Jag kan inte avslöja vad den handlar om eller vad för produkt det är, det får ni se sen när filmen är klar och släppt. Om det är så roligt som jag tror att det är så kanske jag satsar mer på fler skådespelaruppdrag efter detta, men det blir en bra möjlighet nu att testa på det på riktigt. Jag är lite nervös men samtidigt lugn på samma gång konstigt nog, kanske för att jag känner att det här är ett uppdrag som kan passa mig väldigt bra. Dessutom står jag inte och faller med detta, utan om jag nu inte tycker det är roligt eller jag inte blir så väldigt nöjd så har jag ju ändå mitt vanliga jobb att gå till fortfarande så det känns ju skönt. Jag vill ju såklart göra mitt bästa och jag övar på mitt manus som jag fått framför spegeln varje kväll så det känns som att replikerna sitter.

Det som också känns roligt är att få komma bakom kulisserna nu och se hur det egentligen går till att spela in en reklamfilm så det känns lika spännande som själva agerandet framför kameran. Nu önskar jag er en fortsatt fin dag!


Kommentarer är stängda.