Martinas mobila hårvård

Martinas mobila hårvård

Hej på er alla små sötnosar, hur har ni det? Jag tänkte i dagens inlägg i alla fall prata lite om en grymt bra frisör på Vargön som jag har gått till nu i snart två år och är grymt nöjd det bästa är att hon kommer hem till en och har med sig sina produkter för att fixa ens hår så bra som möjligt. Företaget heter i alla fall Martinas mobila hårvård.

Jag kom i kontakt med den här tjejen när jag för typ två år sedan fick en liten hår kris då det blev missfärgat när jag skulle färga det hemma själv några dagar innan jag skulle vara brudtärna på min bästa väns bröllop. Jag hade verkligen panik och visste inte vad jag skulle göra, det enda jag kunde tänka på var att min sista utväg var att färga hela håret svart och för er som är nya här så kan det vara värt att veta att jag är blond, jag har nästan vitt hår. Jag ringde runt till alla mina kompisar för att fråga om hjälp men då var det en utav dem som tipsade om denna frisör på Vargön som kommer hem till dig och hjälper dig med ditt hår. Jag fick hennes kontakt uppgifter, hörde av mig till henne och förklarade min situation. Dagen efter var hon hemma hos mig och hjälpte mig med att fixa färgmissen och klippte även bort det behövliga på mina toppar. Jag är super nöjd och tacksam av all hjälp jag fick utav denna tjej och om någon av er där ute skulle vara i behov av en frisör på Vargön så tycker jag verkligen att ni ska vända er hit för riktigt grymt resultat. 


Kommentarer är stängda.