Nya lampor till hemmet

Nya lampor till hemmet

God dagens!

Aktiviteten som står på schemat idag är shopping och det ska bli i mängder för jag tänker nämligen svänga förbi min favoritbutik i Halmstad NN Design & Inredning som erbjuder lampor och möbler. På min lista står det att jag ska köpa lite nya lampor till huset och det gör jag så gärna. Mitt shoppingintresse är som ni förstår väldigt stort och det går nog inte en vecka utan att jag handlar något till mig själv som inte är matvaror eller hushållsprodukter. Det finns få saker som gör mig lika lycklig som när jag får gå ut på stan och kika i butiker, då mår jag bra. Egentligen är det nog själva helheten som gör att jag gillar shopping, att få gå runt på gatorna och känna av pulsen samtidigt som man kan hitta något. Jag brukar oftast gå på mina shoppingrundor helt själv eftersom min sambo tycker det är väldigt tråkigt att gå runt i affärer i flera timmar. Men jag går hellre själv än att ha honom med mig för det ända han gör är att klaga och fråga om vi inte är klara snart.

Jag har en riktigt många tankar på lampor som jag vill ha till hemmet och bland de finns en guldfärgad golvlampa och en fin taklampa som ser ut som en krona. Den belysningen vi har hemma nu är inte alls fin men jag ville inte köpa på mig massa innan jag hade bestämt mig för vilka möbler vi skulle ha. Nu när vi har köpt ny soffa och bord så vet jag precis vilka lampor jag ska ha, men jag kommer givetvis gå runt och kolla på flera andra lampor för att se om jag hittar något mer kul. Man kan aldrig få för mycket av shopping, så ut och unna dig något fint!  


Kommentarer är stängda.